Politica de Confidențialitate

Project Nurse vă informează despre politica sa de confidențialitate cu privire la tratamentul și protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor care pot fi colectate în timpul navigării pe site-ul https://www.proyectoenfermera.com .

În acest sens, respectarea reglementărilor actuale privind protecția datelor cu caracter personal este garantată, reflectată în Legea organică 3/2018, din 5 decembrie, privind protecția datelor cu caracter personal și garantarea drepturilor digitale (LOPD GDD). De asemenea, respectă Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice (RGPD).

Utilizarea site-ului web implică acceptarea acestei Politici de confidențialitate, precum și a condițiilor incluse în Avizul legal.

 

Identitatea celor responsabili

  • Titulari: Mercedes Nieto Carbajo cu ID 38848667-B, Aida Domínguez Blanco cu ID 48011802-S, Vanessa Bermejo Rodríguez cu ID 39907268-Z, Verónica Melero Meléndez cu ID 48019152-M, Clara López Fernández cu ID 39938106-D, Andreea Adelina Nate cu ID X8345537-X, Elena Sánchez Rodríguez cu ID 49424563-R și Laura Mogollón Ángel cu ID 47913345-K.

  • Adresa: Tarragona - Spania.

  • E-mail: projectenfermera@hotmail.com

  • Site-ul web: https://www.proyectoenfermera.com

 

Principii aplicate în prelucrarea datelor

În prelucrarea datelor lor personale, deținătorii vor aplica următoarele principii care respectă cerințele noului regulament european privind protecția datelor (RGPD):

 

  • Principiul legalității, loialității și transparenței: Deținătorii vor solicita întotdeauna consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, care pot fi pentru unul sau mai multe scopuri specifice despre care deținătorii vor informa Utilizatorul în avans cu transparență absolută.

  • Principiul minimizării datelor: Deținătorii vor solicita doar datele strict necesare pentru scopul sau scopurile solicitate.

  • Principiul limitării perioadei de conservare: Deținătorii vor păstra datele personale colectate pentru timpul strict necesar scopului sau scopurilor tratamentului. Titularii vor informa Utilizatorul cu privire la perioada de conservare corespunzătoare conform scopului .
    În cazul abonamentelor, deținătorii vor revizui periodic listele și vor elimina acele înregistrări inactive pentru o perioadă considerabilă.

  • Principiul integrității și confidențialității: Datele personale colectate vor fi tratate în așa fel încât securitatea, confidențialitatea și integritatea acestora să fie garantate.
    Titularii iau măsurile de precauție necesare pentru a evita accesul neautorizat sau utilizarea necorespunzătoare a datelor utilizatorilor lor de către terți.

 

Obținerea datelor cu caracter personal

Pentru a naviga pe https://www.proyectoenfermera.com nu este necesar să furnizați date personale.

Cazurile în care furnizați datele dvs. personale sunt următoarele:

 

  • Prin contactarea prin chat sau trimiterea unui e-mail.

  • Făcând un comentariu pe forum sau blog.

 

Drepturi

Titularii vă informează că în legătură cu datele dvs. personale aveți dreptul la:

 

  • Solicitați acces la datele stocate.

  • Solicitați o rectificare sau anulare.

  • Solicitați limitarea tratamentului dumneavoastră.

  • Opuneți-vă tratamentul.

 

Nu puteți exercita dreptul la portabilitatea datelor.

Exercitarea acestor drepturi este personală și, prin urmare, trebuie exercitată direct de către partea interesată, solicitându-l direct de la Titulari, ceea ce înseamnă că orice client, abonat sau colaborator care și-a furnizat datele în orice moment, poate merge la Titulari și poate solicita informații despre datele pe care le-a stocat și cum au fost obținute, solicitați rectificarea acestuia, opuneți-vă tratamentul, limitați utilizarea acestuia sau solicitați anularea acestor date în fișierele deținătorilor.

Pentru a vă exercita drepturile de acces, rectificare, anulare și opoziție, trebuie să trimiteți un e-mail la projectenfermera@hotmail.com împreună cu dovada valabilă în drept, cum ar fi o fotocopie a DNI sau echivalent.

Aveți dreptul la o protecție judiciară efectivă și să depuneți o cerere la autoritatea de supraveghere, în acest caz, Agenția spaniolă pentru protecția datelor, dacă considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc încalcă Regulamentul.

 

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

Când vă conectați la site-ul web pentru a trimite un e-mail deținătorilor, vă abonați la newsletter-ul acestora, furnizați informații cu caracter personal de care sunt responsabili deținătorii menționați anterior. Aceste informații pot include date personale, cum ar fi adresa dvs. IP, numele și prenumele, adresa fizică, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații. Furnizând aceste informații, sunteți de acord ca informațiile dvs. să fie colectate, utilizate, gestionate și stocate de către - Wix - numai așa cum este descris în Avizul legal și în această politică de confidențialitate.

Datele cu caracter personal și scopul tratamentului de către deținătorii diferă în funcție de sistemul de captare a informațiilor:

 

  • Formulare de contact: Deținătorii solicită date cu caracter personal, printre care pot fi: numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa site-ului web pentru a răspunde la întrebările utilizatorilor.
    De exemplu, Project Nurse folosește aceste date pentru a răspunde la mesaje, îndoieli, reclamații, comentarii sau îngrijorări pe care Utilizatorii le pot avea cu privire la informațiile incluse pe site, prelucrarea datelor cu caracter personal, întrebări cu privire la textele legale incluse pe site-ul web, precum și orice altă interogare pe care utilizatorul o poate avea care nu este supusă condițiilor site-ului web.

 

Există și alte scopuri pentru care deținătorii prelucrează date cu caracter personal:

 

  • Pentru a garanta respectarea condițiilor conținute în Avizul juridic și în legea aplicabilă. Aceasta poate include dezvoltarea de instrumente și algoritmi care ajută acest site web să asigure confidențialitatea datelor cu caracter personal pe care le colectează.

  • Pentru a sprijini și îmbunătăți serviciile oferite de acest site web.

  • Pentru a analiza navigarea utilizatorului. Titularii colectează alte date neidentificate care sunt obținute prin utilizarea cookie-urilor care sunt descărcate pe computerul Utilizatorului atunci când navighează pe site-ul web ale cărui caracteristici și scop sunt detaliate în Utilizarea cookie-urilor.

  • Pentru a gestiona rețelele sociale. Nurse Project are prezență pe rețelele de socializare. Dacă deveniți un adept pe rețelele sociale ale Deținătorilor, prelucrarea datelor cu caracter personal va fi guvernată de această secțiune, precum și de acele condiții de utilizare, politici de confidențialitate și reglementări de acces care aparțin rețelei sociale care este adecvată în fiecare caz. și că ați acceptat anterior.
    Puteți consulta politicile de confidențialitate ale principalelor rețele sociale în aceste linkuri:

     

     

    Titularii vă vor prelucra datele personale pentru a vă gestiona corect prezența pe rețeaua socială, pentru a vă informa despre activitățile dvs., precum și pentru orice alt scop pe care îl permit reglementările rețelelor sociale.

    În niciun caz, deținătorii nu vor utiliza profilurile adepților din rețelele sociale pentru a trimite publicitate individual.

 

Securitatea datelor personale

Pentru a-și proteja datele personale, deținătorii iau toate măsurile de precauție rezonabile și urmează cele mai bune practici din industrie pentru a preveni pierderea, utilizarea abuzivă, accesul necorespunzător, divulgarea, modificarea sau distrugerea acestora.

Site-ul este găzduit de Wix. Securitatea datelor este garantată, deoarece acestea iau toate măsurile de securitate necesare pentru aceasta. Puteți verifica politica lor de confidențialitate pentru mai multe informații.

Titularii informează Utilizatorul că datele lor personale nu vor fi transferate către organizații terțe, cu excepția faptului că respectivul transfer de date este acoperit de o obligație legală sau atunci când furnizarea unui serviciu implică necesitatea unei relații contractuale cu o persoană responsabilă de tratament. În acest din urmă caz, transferul de date către terț va fi efectuat numai atunci când Titularii au acordul expres al Utilizatorului.

Cu toate acestea, în unele cazuri pot fi realizate colaborări cu alți profesioniști, în aceste cazuri, va fi necesar consimțământul de la Utilizator care să informeze despre identitatea colaboratorului și scopul colaborării. Se va face întotdeauna cu cele mai stricte standarde de siguranță.

 

Conținut de pe alte site-uri web

Paginile acestui site web pot conține conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact în același mod ca și cum ai fi vizitat celălalt site web.

Aceste site-uri web pot colecta date despre dvs., pot utiliza cookie-uri, pot încorpora un cod suplimentar de urmărire terță parte și vă pot monitoriza interacțiunea utilizând acest cod.

 

Politica privind cookie-urile

Pentru ca acest site să funcționeze corect, trebuie să utilizați cookie-uri, care sunt informații stocate în browserul dvs. web.

În utilizarea cookie-urilor puteți consulta toate informațiile referitoare la politica de colectare, scopul și tratamentul cookie-urilor.

(...)

Politica de publicitate

Acest site web nu conține un serviciu publicitar, prin urmare nu va fi afișat niciun conținut publicitar.

 

Legitimarea pentru prelucrarea datelor

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. este: consimțământul.

Pentru a contacta deținătorii, a vă abona la un buletin informativ sau a face comentarii pe acest site web, trebuie să acceptați această politică de confidențialitate.

 

Categorii de date cu caracter personal

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate de către Titulari sunt:

 

  • Date de identificare.

  • Categoriile de date protejate special nu sunt tratate.

 

Conservarea datelor cu caracter personal

Datele personale pe care le furnizați deținătorilor vor fi păstrate până când solicitați ștergerea acestora.

 

Destinatarii datelor cu caracter personal

 

Google Analytics este un serviciu de analiză web furnizat de Google, Inc., o companie din Delaware al cărei sediu principal este la 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Statele Unite („Google”).
Mai multe informații la: https://analytics.google.com
Google Analytics utilizează „cookie-uri”, care sunt fișiere text situate pe computerul dvs., pentru a ajuta deținătorii să analizeze utilizarea pe care utilizatorii o fac de pe site. Informațiile generate de cookie-uri despre utilizarea site-ului web (inclusiv adresa IP) vor fi transmise direct și arhivate de Google pe serverele din Statele Unite.

 

Pagina Politicii de confidențialitate Google explică modul în care Google gestionează confidențialitatea cu privire la utilizarea cookie-urilor și a altor informații.

Puteți vedea, de asemenea, o listă a tipurilor de cookie-uri utilizate de Google și de partenerii săi și toate informațiile legate de utilizarea acestora de cookie-uri publicitare .

 

Navigare web

Când navigați pe https://www.proyectoenfermera.com , pot fi colectate date neidentificate, care pot include adresa IP, geolocalizarea, o înregistrare a modului în care sunt utilizate serviciile și site-urile, obiceiurile de navigare și alte date care nu pot fi folosit pentru a te identifica.

Site-ul web utilizează următoarele servicii de analiză terță parte:

 

  • Google Analytics.

 

Titularii folosesc informațiile obținute pentru a obține date statistice, analiza tendințelor, administrarea site-ului, studierea modelelor de navigare și colectarea informațiilor demografice.

Titularii nu sunt responsabili pentru prelucrarea datelor cu caracter personal realizate de paginile web care pot fi accesate prin intermediul diferitelor linkuri de pe site.

 

Acuratețea și veridicitatea datelor cu caracter personal

Vă obligați ca datele furnizate deținătorilor să fie corecte, complete, exacte și actuale, precum și să le mențineți actualizate în mod corespunzător.

În calitate de utilizator al site-ului web, sunteți singurul responsabil pentru veridicitatea și corectitudinea datelor trimise către site, exonerând deținătorii oricărei responsabilități în acest sens.

 

Acceptare și consimțământ

În calitate de Utilizator al site-ului web, declarați că ați fost informat cu privire la condițiile privind protecția datelor cu caracter personal, acceptați și consimțiți la tratarea acestora de către Titulari în modul și scopurile indicate în prezenta Politică de confidențialitate.

 

Revocabilitate

Pentru a vă exercita drepturile de acces, rectificare, anulare și opoziție, trebuie să trimiteți un e-mail la projectenfermera@hotmail.com împreună cu dovada valabilă în drept, cum ar fi o fotocopie a DNI sau echivalent.

Exercitarea acestor drepturi nu include date pe care deținătorii sunt obligați să le păstreze în scopuri administrative, legale sau de securitate.

 

Modificări la politica de confidențialitate

Titularii își rezervă dreptul de a modifica această politică de confidențialitate pentru a o adapta la noua legislație sau jurisprudență, precum și la practicile din industrie.

Aceste politici vor fi în vigoare până când vor fi modificate de către alte persoane publicate în mod corespunzător.

[Última actualización: 01/09/2020]